Κεφαλογιάννη: «Συνεπής η στάση της ΝΔ στο Σκοπιανό»

Η ΝΔ έχει επιδείξει μία «συνεπή και σταθερή στάση στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων», τονίζει ο Όλγα Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

Η βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας τονίζει, ότι δεν βλέπει καμία αλλαγή στάσης εκ μέρους του κόμματός της, λόγω και των σεναρίων για δημιουργία νέου κόμματος προς τα δεξιά της παράταξης.

«Δε δίνουμε λευκή επιταγή»

Παράλληλα, η κ. Κεφαλογιάννη ξεκαθαρίζει ότι η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει “λευκή επιταγή” στην κυβέρνηση, αναμένοντας άφωνη και άβουλη τις εξελίξεις. Απεναντίας, οφείλει “να αντιδρά στους πολιτικούς τακτικισμούς και να βάζει αναχώματα στις μικροπολιτικές επιδιώξεις των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”.

«Πολύ προσεκτική στο πού συμμετέχω»

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο συλλαλητήριο, απαντά: «Ως βουλευτής, οφείλω να είμαι πολύ προσεκτική στο πού συμμετέχω, ποιοι είναι οι διοργανωτές, τι ακούγεται εκεί. Η εξωτερική πολιτική χρειάζεται ψυχραιμία, σοβαρότητα, γνώση και προσεκτικές κινήσεις».

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή της υπέρ της ύπαρξης εθνικής γραμμής στα μεγάλα εθνικά θέματα και κατέκρινε την κυβέρνηση για το “πρωτοφανές παράδοξο του κυβερνητικού εμπάργκο ενημέρωσης προς όλα τα πολιτικά κόμματα”.

Όταν ρωτήθηκε αν την ανησυχεί η αύξηση της κοινοβουλευτικής δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Κεφαλογιάννη απάντησε ότι την ανησυχεί ιδιαίτερα η διάλυση της μεσαίας τάξης και πρόσθεσε ότι “οι όποιες κοινοβουλευτικές μεταγραφές δεν έχουν κανέναν αντίκτυπο στην κοινωνία που πιέζεται αφόρητα από το τρίτο μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading