Κεγκέρογλου: «Δήθεν αριστερό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ»

Επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ψήφο εμπιστοσύνης και τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξαπέλυσε σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Politik-Μιλάμε Πολιτικά» στο Flash Radio 99.4 και στον Θοδωρή Παπαδόπουλο, ο βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο κ. Κεγκέρογλου, χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως «δήθεν αριστερό κόμμα μόνο προς την καταγωγή που εφαρμόζει σκληρές πολιτικές που δεν συνάδουν με προοδευτική ταυτότητα και προοδευτική πολιτική».

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση και προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ότι «χαρακτήριζε την κυβέρνηση Παπαδήμου κουρελού, την ίδια ώρα που μέσα στην κυβέρνησή του, είναι μέλη της κυβέρνησης κουρελού. Η διεύρυνση που υποτίθεται ότι θέλει να κάνει ο Τσίπρας πάλι περιλαμβάνει ανθρώπους που είναι κοντά σε αυτή τη ‘κουρελού’. Ο κ. Ραγκούσης για παράδειγμα ήταν υπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου».

Από την άλλη πλευρά, στο ζήτημα που αφορά τις μετακινήσεις βουλευτών, και τις «εύθραυστες» πλειοψηφίες που συγκεντρώνονται στη βουλή, ο κ. Κεγκέρογλου, τόνισε ότι «γίνεται απαξίωση των θεσμών, λαβώνεται η Δημοκρατία με όλα αυτά. Δικαιολογείται μια-δυο φορές να κάνει ένας πολιτικός ένα λάθος. Όταν όμως είναι συνεχόμενο, ο ίδιος πάσχει».

Στην συνέχεια ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, κατηγόρησε και εκ νέου την κυβέρνηση, ότι «μέσω της καταρράκωσης της Δημοκρατίας και την υποβάθμιση των θεσμών, προσπαθεί να βρει σωσίβιο για τους 151».

Loading