Κατσίκης: «Αν τα γυρίσει ο Καμμένος για το Σκοπιανό, εγώ φεύγω» (vd)

Κατσίκης: «Αν τα γυρίσει ο Καμμένος για το Σκοπιανό, εγώ φεύγω»

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό και στους ΑΝΕΛ βάζει η δήλωση-προειδοποίηση του βουλευτή του κόμματος, Κώστα Κατσίκη, πως αν ο Πάνος Καμμένος «τα γυρίσει» για το Σκοπιανό και δεχθεί το όνομα Μακεδονία, εκείνος θα φύγει από το κόμμα.

Η επίμαχη δήλωση έγινε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, μετά από ερώτηση για τον δρόμο που θα ακολουθήσει στην περίπτωση που ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεχθεί τελικά σύνθετη ονομασία των Σκοπίων με τον όρο «Μακεδονία».  Η απάντησή του ήταν αφοπλιστική:  «Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, η περιουσία μου είναι το πρόσωπό μου. Ο λόγος μου, η συνέπεια των πράξεών μου και η υπευθυνότητα των λεγομένων μου. Αυτά δεν τα απεμπολώ για καμία καρέκλα και για κανέναν αυτοσκοπό παραμονής στο βουλευτικό έδρανο», τόνισε ο κ. Κατσίκης. Και έριξε την πολιτική  βόμβα: «Αν τα γυρίσει ο Καμμένος, εγώ φεύγω».

“Φυσικά και θα πάω στο συλλαλητήριο στην Αθήνα”

Αναφορικά με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι θα πάει. «Ταξίδεψα 500 χλμ για να πάω στη Θεσσαλονίκη, δεν θα πάω εδώ που είναι κοντά στο σπίτι μου;» αναρωτήθηκε.

Οι δηλώσεις Κατσίκη έγιναν στον απόηχο της ανακοίνωσης ότι την Δευτέρα θα συνεδριάσει η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό. Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 2 το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος.

Loading