Καμμένος σε Κατσίκη: «Ζήτα συγνώμη από τις οικογένειες…»

Την έντονη αντίδραση του έτερου βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου προκάλεσε η σημερινή δήλωση του Κώστα Κατσίκη περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς  που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα.

«Είναι προσωπική η άποψη του κ. Κατσίκη. Πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών που είναι σαν τους λέει ότι τα παιδιά τους είναι προϊόν ανταλλαγής. Δεν είναι προϊόν ανταλλαγής οι δύο Έλληνες στρατιώτες που κρατούνται παράνομα από το καθεστώς της Τουρκίας» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Είναι προσωπική η άποψη μου»

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του, ο Κώστας Κατσίκης πήρε…πάνω του την υπόθεση τονίζοντας ότι η άποψή που εξέφρασε είναι προσωπική.

«Αναφέρθηκαν σε ένα υποθετικό και μόνο σενάριο, βάσει του οποίου αναρωτήθηκα εάν θα μπορούσαμε υπό την προϋπόθεση ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα με τη δικαιοσύνη να εξετάσουμε το ενδεχόμενο ανταλλαγής, εφόσον έχει περισσότερα οφέλη από ότι κόστος για τη χώρα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κ. Κάτσίκης και πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση, σέβομαι τη Δικαιοσύνη και εκφράζω προσωπική άποψη, ούτε του προέδρου των ΑΝΕΛ, αλλά ούτε και του κόμματος».

Loading