Καμμένος: «Δεν αποχωρούμε από την κυβέρνηση»

«Δεν αποχωρούμε από την κυβέρνηση» διαμήνυσε ο Πάνος Καμμένος στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ όπου κύριο θέμα συζήτησης ήταν το Σκοπιανό. Η τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ έγινε στον απόηχο των σκληρών δηλώσεων μεταξύ στελεχών της συγκυβέρνησης όπως για παράδειγμα του Δημήτρη Καμμένου και του Μάκη Μπαλαούρα στον «αέρα» πρωινών ενημερωτικών εκπομπών, οι οποίες πυροδότησαν διάφορα σενάρια για το μέλλον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Πάντως κατά την είσοδό του στην κοινή συνεδρίαση του εκτελεστικού και της κοινοβουλευτικής ομάδας ο Πάνος Καμμένος, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την κυβέρνηση στην περίπτωση που έρθει στη Βουλή πρόταση προς ψήφιση για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο «Μακεδονία».

“Μας ενώνουν κοινοί αγώνες με το ΣΥΡΙΖΑ”

«Σ’ ότι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα δεν υπάρχουν τέτοιες ειδήσεις» ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενώ ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Θανάσης Παπαχριστόπουλος τόνισε: «Κάντε λίγο υπομονή. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση».

Ο ίδιος βουλευτής πρόσθεσε ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν ακόμη μάχες που πρέπει να δοθούν ενάντια στη διαφθορά, τη διαπλοκή, τη μιντιακή δικτατορία ενός συστήματος που μας έφερε ως εδώ».

Loading