Θεοχαρόπουλος: «Σε θετική κατεύθυνση η συμφωνία»

Την δική του άποψη σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών ανάμεσα στην Ελλάδα και την πΓΔΜ για την ονομασία της δεύτερης, εξέφρασε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, τονίζοντας ότι τα «θετικά στοιχεία της, είναι περισσότερα από τα αρνητικά».

«Η συμφωνία των Πρεσπών κινείται σε θετική κατεύθυνση. Τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά, κυρίως σ’ ότι αφορά τη συνταγματική αναθεώρηση της γειτονικής χώρας. Βέβαια υπάρχουν και προβληματικά στοιχεία όπως είναι η γλώσσα και η ιθαγένεια» τόνισε συγκεκριμένα ο Θ. Θεοχαρόπουλος και άσκησε κριτική στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και του πρωθυπουργού ότι η ψήφος της συμφωνίας μπορεί να μετατραπεί σε ψήφο εμπιστοσύνης.

“Το ΚΙΝΑΛ δεν πρέπει να γίνει το νέο ΠΑΣΟΚ”

«Δεν μπορείς με ένα τέτοιο σημαντικό εθνικό θέμα να παίζει εκλογικά παιχνίδια» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ και έκανε έκκληση για ενότητα στο ΚΙΝΑΛ. «Ελπίζω ότι δεν θα γίνει ένα νέο ΠΑΣΟΚ ή νέο ΠΑΣΟΚ Plus. Θα είναι λάθος για τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν».

Και κατέληξε λέγοντας  πως «καλώ σε ενότητα. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και οι διαφορετικές προσεγγίσεις πρέπει να λύνονται με τη διαδικασία της συλλογικότητας».

Loading