Θεοδωράκης: «Δε μπορεί να απολαμβάνει το προνόμιο αγροτικής φυλακής ο Κουφοντίνας»

«Ένας εγκληματίας που δεν έχει νιώσει την ανάγκη για μισή συγνώμη ΔΕΝ μπορεί να απολαμβάνει το προνόμιο της αγροτικής φυλακής» αναφέρει μέσω twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή τη σημερινή μεταγωγή του καταδικασμένου για την υπόθεση της «17Ν» Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, κατ’ αυτόν τον τρόπο στερεί «τη θέση από τον επόμενο στη λίστα ανώνυμο φυλακισμένο που έχει μετανιώσει για τα εγκλήματά του και προσπαθεί να επανενταχθεί στην κοινωνία».

Την έντονη αντίδρασή της για την μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα έδειξε και η Αξιωματική Αντιπολίτευση, τονίζοντας πως «η Φυλακή Κορυδαλλού, όπως έχει εξαγγείλει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής, μετατρέπεται βήμα – βήμα σε κατάστημα κράτησης υποδίκων και προχωρά συνολικά η αναδιοργάνωσή της. Ισοβίτες δεν θα έχουν θέση σ’ αυτήν» τονίζει.

«Πυρά» και από ΚΙ.ΝΑΛ

Επίθεση κατά της κυβέρνησης σχετικά με την μεταγωγή του ηγετικού στελέχους της «17Ν» εξαπέλυσε και το Κίνημα Αλλαγής, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για «αποκλειστική ευθύνη της μεταγωγής στον Τσίπρα»

Loading