Δ. Καμμένος: «Χωρίς εμάς δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους»

Απίστευτες δηλώσεις και πάλι σήμερα από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος δεν άφησε τίποτα όρθιο. Επιτέθηκε τόσο στον Στέλιο Κούλογλου, όσο και στον Φώτη Κουβέλη.

Συγκεκριμένα στην αρχή των δηλώσεών του, ο Δ. Καμμένος συνέστησε στον Φ. Κουβέλη να είναι πιο προσεκτικός σε όσα λέει καθώς «στο υπουργείο Άμυνας υπάρχει μία γραμμή και αυτή είναι του υπουργού», ενώ σχετικά με όσα τόνισε ό Στέλιος Κούλογλου και ειδικότερα στη φράση του ότι «μετά το τέλος των μνημονίων, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τελειώνει» πρόσθεσε: «Είναι ανώμαλη η άποψη του Στέλιου Κούλογλου. Δε τη σέβομαι. Χωρίς εμάς δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους».

“Κοινή πολιτική γραμμή για τους δύο στρατιωτικούς”

Τέλος από το στόχαστρο δεν ξέφυγε ούτε η Τουρκία για την οποία ο κ. Καμμένος υπογράμμισε πως «σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου πρέπει να έχει την ίδια πολιτική γραμμή για τους δύο στρατιωτικούς» και συμπλήρωσε ότι «στο πεδίο της οικονομικής πολιτικής η κυβέρνηση διαπραγματεύεται παράσταση, προκειμένου να γίνει το 2020 η μείωση του αφορολόγητου και των συντάξεων».

Loading