Δ. Καμμένος: «Ξανα…ρουφιάνος ο Παπαδημούλης»

Νέες βολές κατά του επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Real FM.

«Ξέρετε μετά από δυόμιση χρόνια δεν ξύπνησα ένα πρωινό για να ασχοληθώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Απλά κάποια μερίδα του συγκεκριμένου κόμματος, δεν μπορεί να χωνέψει τη δεξιά στροφή που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα. Και επειδή είμαι άνθρωπος που έχει μάθει να αντιδρά, όπως για παράδειγμα σε κείμενα όπως αυτό των 53, αυτό με προσβάλλει και αντιδρώ.

Σε ότι αφορά το ρουφιανιλίκι του κ. Παπαδημούλη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δείχνει και το ποιόν του ανδρός» τόνισε αρχικά απαντώντας εκ νέου στις δηλώσεις του κ. Παπαδημούλη στον ίδιο σταθμό και συνέχισε: «Αυτός είναι που ξεκίνησε να βγάζει φωτογραφίες από όλους εμάς που ήμασταν στο συλλαλητήριο. Φωτογραφία δε στο “Πρώτο Θέμα» έδειχνε τη λίστα όλων όσων παρέλαβαν το συγκεκριμένο mail. Υπήρχε μια περιγραφή του στυλ…«εμείς είμαστε τα καλά παιδιά ενώ αυτοί είναι ακροδεξιοί».

“Υπηρετεί σχέδιο ρήξης με την κοινωνία”

Και συνέχισε λέγοντας: «Λυπάμαι, αλλά ο κ. Παπαδημούλης υπηρετεί ένα σχέδιο ρήξης με την κοινωνία. Και αυτό δεν είναι μια δημοκρατική κίνηση. Από το όλον του ΣΥΡΙΖΑ θα περίμενα είτε να επιβεβαιώσει, είτε να διαψεύσει ότι εμείς δώσαμε αυτή την αναφορά στη Γερμανία».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί τόσο σοβαρό το ζήτημα ώστε να ρίξει την κυβέρνηση είπε: «Δεν είναι σοβαρό, γιατί τα επιχειρήματα είναι της πλάκας. Δεν έχω λόγο να ρίξω την κυβε΄ρνηση, δεν έχω λόγο να το κάνω και δεν έχω τέτοιο σκοπό. Όταν αρχίζουν να διχάζουν τον κόσμο όμως και μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ, τότε έχω πρόβλημα».

Αναφορικά με τους ισχυρισμούς Παπαδημούλη από εσωτερική πληροφόρηση ότι είναι αγχωμένος και στριμωγμένος από το ίδιο του το κόμμα τόνισε: «Μ’ αυτό που λέει, ρουφιανεύει για δεύτερη φορά. Άρα είναι ρουφιάνος κατά συνήθεια. Ότι εγώ δηλαδή έχω στριμωχτεί, ενώ ο ίδιος ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ με τους οποίους το κόμμα του συγκυβερνά. Λοιπόν εγώ θα είμαι ο τελευταίος που θα φύγει από τους ΑΝΕΛ και θα κλείσω και την πόρτα. Μάλλον μπερδεύονται στον ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Παπαχριστόπουλο. Εγώ θα αντιδρώ και θα προστατεύω τη βάση μας, που συνιστά μια πατριωτική παράταξη και σε δεύτερη φάση τον Πάνο Καμμένο. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μας προσβάλλει για εσωτερική χρήση».

“Δεν θα υπογράψω συμβόλαιο αριστερής νομιμοφροσύνης”

Και πρόσθεσε: «Θα βοηθήσουμε την κυβέρνηση, αλλά δεν πρόκειται να υπογράψω κανένα συμβόλαιο αριστερής νομιμοφροσύνης. Η κυβέρνησή μας στηρίχτηκε κυρίως σε οικονομικούς στόχος και για να θιχθούν τα ιερά και τα όσια του κάθε ατόμου. Δεν θα μιλήσω για το τι ειπώθηκε στις συναντήσεις μου με τον Πάνο Καμμένο. Αν υπήρχε ωστόσο πρόβλημα, θα το είχατε μάθει. Δεν ξέρω ποιος ρουφιάνος δικός μας πήγε και ρουφιάνεψε στον κ. Παπαδημούλη τέτοια πράγματα και στη συνέχεια αυτός ρουφιάνεψε τους ΑΝΕΛ. Ποιος του είπε ότι εγώ είμαι στριμωγμένος. Τον εγκαλώ δημόσια να βγει και να το πει. Αν μας το πει έχει καλώς, αν όχι τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αξιοπιστίας».

Τέλος σε ερώτηση για τα λέει όλα αυτά γιατί στο βάθος υπάρχει το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία τόνισε: «Αυτό θα το χαρακτήριζα ως εξαιρετικό άλμα ανοησίας. Γιατί να το κάνω αυτό; Όταν διαφωνήσω θα χαιρετήσω και αυτό να είστε σίγουροι ότι δεν θα το κάνω δημόσια. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Και δεν θα το έκανα με τόση φασαρία. Αυτά συνήθως γίνονται χωρίς φασαρία. Αθόρυβα».

Loading