Δυσαρέσκεια στη Νέα Δημοκρατία για τη στάση Σαλμά

Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στην Πειραιώς, η απόφαση του Μάριου Σαλμά να μην υπογράψει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, για τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων υπουργών Υγείας, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξάνθου και του αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη.

«Εγώ δεν πρόκειται να κάνω, αυτά που κάνουν σε εμένα» φέρεται να ανέφερε στον κύκλο του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξει το άδικο των χειρισμών της υπόθεσης Novartis.

Καμία αντίδραση προς το παρόν για το μέλλον του

Σχετικά με το μέλλον του Μ. Σαλμά στο κόμμα της ΝΔ δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς προς το παρόν, αν και οι φήμες φτάνουν μέχρι και τις σκέψεις για διαγραφή του.

Στην Πειραιώς δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για την απόφαση του βουλευτή, ωστόσο προς το παρόν τηρούν σιγή ιχθύος και περιμένουν από τον ίδιο τον βουλευτή να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την απόφασή του.

Όπως αναφέρθηκε πριν από λίγο στην ΕΡΤ, ο Μ. Σαλμάς ετοιμάζει μια επιστολή μέσω της οποίας θα τοποθετηθεί για την συγκεκριμένη κίνηση, γεγονός που εν’ πολλοίς θα κρίνει και το μέλλον του στη Νέα Δημοκρατία.

Loading