Γεωργιάδης: «Πανωλεθρία της κυβέρνησης η Novartis»

«Η κυβέρνηση υπέστη μια πανωλεθρία» σχολίασε από τη Λάρισα ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή ως τον «χειρότερο Τσίπρα όλων των εποχών».

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα, ο αντιπρόεδρος του κόμματος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι μίλησε και πολιτικές και όχι ποινικές ευθύνες διότι «δεν είχε το ανάστημα να εκφράσει κατηγορία εναντίον ουδενός».

Συνέδεσε μάλιστα τις αποκαλύψεις για τη Novartis με το Σκοπιανό, εκτιμώντας πως ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να αλλάξει την ατζέντα σχετικά με την υπόθεση του ονόματος της Μακεδονίας αλλά «φοβήθηκε τα συλλαλητήρια”.

Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά είναι ο Τσίπρας

Και συνέχισε: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί», ενώ υποστήριξε πως «ο τελευταίος στην Ελλάδα που μπορεί να μιλάει για εξάρτηση των πολιτικών από τους φαρμακοβιομηχάνους, αλλά και το τελευταίο κόμμα που μπορεί να μιλάει για το αν υποστήριξε ή όχι, τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχάνων, είναι προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του ίδιου στο υπουργείο Υγείας, «όλες οι μεταρρυθμίσεις που ήταν εναντίον της φαρμακοβιομηχανίας πολεμήθηκαν προσωπικά από τον κ. Τσίπρα» και πως αν οι φαρμακοβιομήχανοι έψαχναν ένα κόμμα να στηριχτούν, αυτό δεν ήταν η Ν.Δ, αλλά ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα».

 

Loading