Γεωργιάδης: Αγωγή κατά Novartis – Ζητά 2 εκατ. ευρώ (vd)

Αγωγή κατά της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 2 εκατ. ευρώ για «διασυρμό της αξιοπρέπειάς» του.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας ότι έκανε πράξη την κίνηση που είχε προαναγγείλει.

Παράλληλα, εξήγησε ότι, εφόσον του επιδικαστούν τα 2 εκατ. ευρώ που αξιώνει, ο ίδιος σκοπεύει να τα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

«Μετά από ένα χρόνο, η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποιον εσωτερικό έλεγχο για να δει εάν της λείπουν χρήματα και αν ο κ. Φρουζής έχει δώσει –τουλάχιστον σε μένα- έστω ένα ευρώ;», αναρωτήθηκε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Απαντώντας στο επιχείρημα της Novartis περί μυστικότητας της προδικασίας, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι αυτό έχει ήδη παραβιαστεί, αφού «είμαστε στα μανταλάκια», ενώ έκανε λόγο και για εκβιασμό μάρτυρα μέσω δημοσιεύματος εφημερίδας.

«Όλη αυτή η ιστορία φτιάχτηκε για δυσώδεις πολιτικούς σκοπούς. Πιστεύω ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα με δικαιώσει και η εταιρεία αυτή θα πληρώσει την αποζημίωση, γιατί κάποτε οι συκοφάντες πρέπει να πληρώνουν», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε σε video όσα ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης:

Η αγωγή που κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ:

[pdf-embedder url=”https://politik.gr/wp-content/uploads/2018/11/agogi_georgiadis_novartis.pdf”]

Loading