Γεννηματά: «Δεν θα γίνουμε το δεκανίκι κανενός»

Την αποφασιστικότητα ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει «δεκανίκι» ή «συμπλήρωμα» κανενός εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε πως «σπάμε το ολέθριο και διχαστικό δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ», τονίζοντας πως το Κίνημα Αλλαγής είναι αποφασισμένο να προωθήσει «την εθνική συνεννόηση γύρω από την εθνική γραμμή για να βγούμε μια και καλή από τα μνημόνια». Υποστήριξε επίσης ότι προτάσσει το εθνικό συμφέρον της χώρας, εξηγώντας ότι το δίλημμα των επόμενων εθνικών εκλογών θα είναι «πρόοδος ή συντήρηση».

«Ανύπαρκτο το ολιστικό σχέδιο»

Σύμφωνα με την κα. Γεννηματά εάν δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για το χρέος, κι άρα μικρότερα πλεονάσματα, το μέλλον θα είναι δύσκολο και θα φέρει και άλλη φτώχεια, ενώ σε ότ,ι αφορά το ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης σχολίασε ότι στην ουσία είναι… ανύπαρκτο καθώς η επικαιροποίηση του μνημονίου οδηγεί σε περικοπές συντάξεων και νέα μέτρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Γραμματείας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς εξέφρασαν παράπονα επειδή τα όργανα του ΚΙΝΑΛ δεν συνεδριάζουν για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Loading