Βλάσης: «Ο Καρανίκας θέλει να κάνει την Ελλάδα, έναν απέραντο μπάφο»

Η Νέα Δημοκρατία εκτιμά ότι ο πραγματικός στόχος της κυβέρνησης, με την διάταξη για την φαρμακευτική κάνναβη, είναι να γεμίσει την Ελλάδα με χασίς. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε στη Βουλή ο εισηγήτης της ΝΔ, Κώστας Βλάσης ο οποίος εκφράζει την επίσημη γραμμή του κόμματος στο θέμα.  

«Αν ο κ. Καρανίκας, θέλει να κάνει την Ελλάδα όπως την έχει στο μυαλό του, έναν ατελείωτο μπάφο δηλαδή, εμείς δεν θα το επιτρέψουμε. Για εμάς και για τα παιδιά μας» τόνισε αρχικά ο Κ. Βλάσης και ζήτησε την απόσυρση του νομοσχεδίου. Πρόσθεσε επίσης ότι η κυβέρνηση με αυτό το νομοσχέδιο, «αφήνει ανοιχτές μπαλκονόπορτες, για τη χρήση της ψυχαγωγικής κάνναβης».

Για το χειροκρότημα στον Γ. Παπανδρέου

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το χθεσινό χειροκρότημα στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου (που πρόσφατα είχε βρεθεί σε έκθεση με ανάλογο περιεχόμενο και είχε εκδόσει και σχετική ανακοίνωση), ο οποίος τάχθηκε υπέρ του νομοσχεδίου. «Εγώ, άκουσα πολύ προσεκτικά αυτά που είπε και ο πρώην πρωθυπουργός, κ. Παπανδρέου, τον οποίο, αν προσέξατε, τα δικά σας στελέχη χειροκρότησαν με μεγάλη ένταση» είπε χαρακτηριστικά ο εισηγητής της ΝΔ.

Loading