«Ο ΣΥΡΙΖΑ διόρισε εραστές, ερωμένες, φίλους & συγγενείς»

Μαλλιά- κουβάρια έγιναν ο πρώην βουλευτής και επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης», Κυριακός Βελόπουλος και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα σήμερα το πρωί σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει διορίσει στο δημόσιο συγγενείς και φίλους υπουργών και κομματικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

«Ο Τσακαλώτος λέει ψέματα συνεχώς, είναι προσβλητικοί με τη νοημοσύνη μας, είναι και ψεύτες, ποιοι μιλάνε για πελατειακό δημόσιο; Ποιοι το λένε αυτό; Που διόρισαν εραστές, ερωμένες, φίλους, συγγενείς, που διόρισαν όλο τον κόσμο…» είπε χαρακτηστιστικά ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης».

Αμέσως του απάντησε η Πέτη Πέρκα προτρέποντας τον να είναι «ευγενής».

«Εγώ ήμουν βουλευτής πεντέμιση χρόνια, ούτε ένα συγγενή μου δεν διόρισα. Συγγενείς και φίλους διορίζετε. Έχετε σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού, τον Καρανίκα. Πλάκα μου κάνετε τώρα; Τον Καρανίκα;» ανταπάντησε ο Κυριάκος Βελόπουλος

«Οι συνεργάτες μας επιτρέπεται να δουλεύουνε; Δεν υπάρχει πρόσληψη εκτός ΑΣΕΠ, τελεία. Καταλαβαίνετε κύριε Βελόπουλε ή κάνετε το χαζό;» είπε στον Κυριάκο Βελόπουλο το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, για να λάβει την απάντηση «Χαζή είστε και φαίνεστε!»

Loading