Αποχώρησε ο Κουτσούμπας – Η «σκυτάλη» στον Θεοδωράκη (pic)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. «Κρατάμε μικρό καλάθι», σχολίασε ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών και την ενημέρωση που είχε για τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Να μην εφησυχάζει ο ελληνικός λαός’

«Είχαμε μια αναλυτική ενημέρωση. Κρατάμε μικρό καλάθι. Εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλες ανησυχίες για την περιοχή, την πολιτική του ΝΑΤΟ και της ΕΕ γι’ αυτά τα ζητήματα», είπε εξερχόμενος ο κ. Κουτσούμπας.

«Κυρίαρχα ζητήματα, ο αλυτρωτισμός, η μη επαναχάραξη συνόρων και η αναγκαιότητα -ασχέτως από διαπραγματεύσεις, σχέσεις καλής γειτονίας- να μην εφησυχάζει ο ελληνικός λαός, αφού δεν προβλέπεται άμεσα αλλαγή του Συντάγματος», πρόσθεσε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

«Κάλλιο αργά, παρά ποτέ»

Στα πρώτα λεπτά της συνάντησης με τον πρωθυπουργό, ο κ. Κουτσούμπας είχε δηλώσει: «Η ενημέρωση -κάλλιο αργά παρά ποτέ- πάντα καλοδεχούμενη είναι», καλωσορίζοντας την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών, αλλά πετώντας και το «καρφί» του για τη μεγάλη καθυστέρηση που έδειξε ο πρωθυπουργός στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Το tweet του πρωθυπουργού

Την ώρα της συνάντησης, από τον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter ανέβηκε η παρακάτω φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στο Μαξίμου ο Σταύρος Θεοδωράκης

Μετά την αποχώρηση του κ. Κουτσούμπα, σειρά πήρε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Loading