Απάντηση της Παπακώστα στη ΝΔ για την επίθεση στο Α.Τ. Πάτρας

Ως πυλώνα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της νοτιοανατολικής Ευρώπης, χαρακτήρισε την Ελλάδα η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώτστα, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter.

Σύμφωνα με την κ. Παπακώστα, «ο πολιτικός κόσμος και τα κόμματα στην Ελλάδα θα πρέπει να είμαστε συνετοί σε δύο ζητήματα: στα θέματα Εξωτερικής και Αμυντικής πολιτικής και στα θέματα Ασφάλειας. Πιστεύω ότι αυτά πρέπει να εξαιρεθούν από τον πειρασμό άσκησης αμιγώς κομματικών επιδιώξεων».

Παράλληλα, η κ. Παπακώστα τόνισε σχετικά με τα ζητήματα ασφαλείας πως «οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται που εκπέμπει διαφορετικό μήνυμα βλάπτει το Εθνικό αυτό κεκτημένο και βάλλει ευθέως την καρδιά της χώρας».

Σημειώνεται ότι πριν από την συγκεκριμένη ανάρτηση, η Νέα Δημοκρατία, είχε εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση που διεξήχθη σήμερα στο αστυνομικό τμήμα της Πάτρας, διερωτώμενη μεταξύ άλλων για το «πώς μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια οι πολίτες όταν ακόμη και αστυνομικά τμήματα δέχονται επιθέσεις;».

Loading