Αμανατίδης: «Επιδιώκουμε ειρήνη, προασπίζουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα»

Μήνυμα ειρήνης, αλλά και προειδοποίησης σε όποιον θέτει σε κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, έστειλε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, με δήλωσή του στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

«Διττός ο συμβολισμός της σημερινής ημέρας, με την κήρυξη του ηρωικού αγώνα της εθνικής ανεξαρτησίας και με το χαρμόσυνο μήνυμα του Ευαγγελισμού. Σήμερα γονατίζουμε μπροστά στους ήρωές μας. Φωτίζουμε την ορμή τους, συνεχίζουμε το έργο τους και παραδίνουμε την εντολή στη νέα γενιά να μας ξεπεράσει», δήλωσε αρχικά ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Στην ομόνοια και την ομοψυχία εστίασε ο Γ. Αμανατίδης

Στη συνέχεια, ο κ. Αμανατίδης έκανε ειδική μνεία στην «ομόνοια και ομοψυχία», τονίζοντας ότι αποτελούν «εχέγγυο υπεράσπισης των δικαίων της χώρας μας».

«Τα μηνύματα της εθνικής επετείου παραμένουν επίκαιρα. Επιδιώκουμε την ειρήνη, την ασφάλεια, τη σταθερότητα και το διάλογο, αλλά είμαστε αποφασισμένοι και μπορούμε αποτελεσματικά να προασπίζουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Η ομόνοια και η ομοψυχία είναι εχέγγυο υπεράσπισης των δικαίων της χώρας μας. Ταυτόχρονα, ενισχύει την προσπάθεια της πατρίδας μας για την οικοδόμηση της νέας Ελλάδας. Χρόνια πολλά σε όλους και όλες», δήλωσε σχετικά.

Loading