Ένωση Κεντρώων: «Όλη η Ελλάδα ψιθυρίζει ότι πρόκειται για απαγωγή»

Να αναζητηθούν ευθύνες από τους επικεφαλής του στρατού, για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο, ζητά η Ένωση Κεντρώων.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι θα πρέπει να βρεθούν περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό, καθώς «όλη η Ελλάδα ψιθυρίζει ότι δεν πρόκειται για σύλληψη, αλλά για απαγωγή εντός ελληνικού εδάφους».

«Να αξιώσουμε περισσότερα στοιχεία για την σύλληψη των δυο στρατιωτικών μας από την Τουρκία, γιατί όλη η Ελλάδα ψιθυρίζει ότι δεν πρόκειται για σύλληψη αλλά για απαγωγή εντός ελληνικού εδάφους. Να αναζητηθούν ευθύνες από τους επικεφαλής του στρατού μας για το πώς άφησαν δυο παιδιά μόνα τους, αβοήθητα και ακάλυπτα να πέσουν στα χέρια των Τούρκων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων.

«Εξατμίζεται ο μύθος του Τσίπρα περί καθαρής εξόδου»

Εν τω μεταξύ, η Ένωση Κεντρώων εξέδωσε και άλλη ανακοίνωση, αυτἠν τη φορά για το θέμα της «καθαρής εξόδου από το μνημόνιο», η οποία χαρακτηρίζεται «μύθος» από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

«Σιγά σιγά ο μύθος του κ. Τσίπρα περί καθαρής εξόδου από το μνημόνιο τον Αύγουστο εξατμίζεται. Κατηγόρησε η Κυβέρνηση τον κ. Στουρνάρα, ότι μιλούσε για γραμμή πιστωτικής στήριξης για να υπονομεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι οι ξένοι που επίσης μιλούν για ανάγκη παράτασης του προγράμματος μετά τον Αύγουστο, είναι και αυτοί υπονομευτές του κ. Τσίπρα; Άλλη μια φορά η Κυβέρνηση βιάστηκε να θριαμβολογήσει και τώρα προσγειώνεται στην αδυσώπητη πραγματικότητα», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Loading