Νέοι «κεραυνοί» Δ. Καμμένου για ΣΥΡΙΖΑ

Λίγες ημέρες μετά την επική δήλωση…«δεν είμαστε η γκόμενα του ΣΥΡΙΖΑ», ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος εξαπέλυσε σήμερα (27/1) νέα πυρά κατά του πρώτου κόμματος της βουλής, με αφορμή το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, αλλά και αυτό της ονομασίας της πΓΔΜ, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Δεν φτάσαμε ως εδώ στη ζωή μας για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Που θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες» τόνισε αρχικά ο κ. Καμμένος από το στόχαστρο του οποίου δεν ξέφυγε ούτε ο Πάνος Σκουρλέτης.

“Αν είμαι ακροδεξιός επειδή κάνω το σταυρό μου, ας είμαι”

«Μας κάνει κριτική και ο Σκουρλέτης, γιατί πήγαμε στο συλλαλητήριο, ενώ εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο. Ο Πάνος είναι ένας υπεύθυνος άνθρωπος και δεν θα φύγει από την κυβέρνηση» πρόσθεσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Προσωπικά εχθές με χαρακτήρισε ακροδεξιό. Αν είμαι ακροδεξιός επειδή κάνω το σταυρό μου και συμμετέχω σε συλλαλητήρια και δεν κάνω παρέα με ακροαριστερούς και δεν μου αρέσει που βγαίνει έξω ο Κουφοντίνας, ας είμαι. Δεν είμαστε άνθρωποι που θα πατροναριστούμε. Αν δεν μας θέλουν επειδή είμαστε δεξιοί ας πάνε με την Φώφη».

Και πρόσθεσε λέγοντας: «Κακώς μιλούν έτσι για τους ΑΝΕΛ που τρία χρόνια με εννιά βουλευτές δίνουν βήμα στην κυβέρνηση. Όταν είσαι με κάποιον στο ίδιο τρένο δεν γίνεται να κάνεις μαθήματα. Ποιος είναι αυτός με την αριστερή κελεμπία που θα μας κάνει μάθημα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε συνεργάτες, απαιτούμε σεβασμό στην αξιοπρέπειά μας. Ακόμη κι αν γίνω υπουργός δεν θα σταματήσω να αντιδρώ. Θα βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση προς πείσμα όλων, εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της κυβέρνησης.

Εγώ πάντως δεν θα ψηφίσω καμιά πρόταση που περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» για την ονομασία της πΓΔΜ».

“Περιμένουμε την 30η Αυγούστου”

Τέλος σε ερώτηση για το εάν οι ΑΝΕΛ προτίθενται να ρίξουν την κυβέρνηση λόγω των μεγάλων διαφορών που έχουν σε σημαντικά ζητήματα, ο Δ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι…«Εμείς περιμένουμε να έρθει η 30 Αυγούστου και να τελειώνουμε με όσα έχει περάσει ο ελληνικός λαός. Ζητάμε λίγη σοβαρότητα και αξιοπρέπεια απέναντι στους ΑΝΕΛ».

Loading