Μητσοτάκης: «Η Κυβέρνηση ενέπαιξε στρατιωτικούς και Σώματα Ασφαλείας»

«Η Κυβέρνηση ενέπαιξε στρατιωτικούς και Σώματα Ασφαλείας» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε σήμερα με εκπροσώπους των ενώσεων Απόστρατων. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτήρισε τις Ένοπλες Δυνάμεις «σημαντικό πυλώνα της κοινωνίας και της πατρίδας», ενώ δεσμεύτηκε ότι η αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ θα τους επιστρέψει το 50% των χρημάτων που τους οφείλει το κράτος μέσω των αναδρομικών.

Όπως δήλωσε σχετικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

“Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας αποτελούν έναν σημαντικό πυλώνα της κοινωνίας και της Πατρίδας μας. Στη Νέα Δημοκρατία θέλουμε να βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας, να ακούμε την άποψή σας και να συζητούμε όλα τα ζητήματα που σας αφορούν”.

“Θα επιστρέψουμε το 50% των χρημάτων που σας οφείλει το κράτος”

“Γνωρίζω ότι η Κυβέρνηση, σας ενέπαιξε και έδωσε και σε εσάς υποσχέσεις τις οποίες δεν τήρησε. Δεσμεύομαι για κάτι πολύ συγκεκριμένο σε σχέση με το ζήτημα των αναδρομικών που απολύτως δικαιολογημένα σας απασχολεί: Η αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα φροντίσει ώστε να επιστραφεί το 50% των χρημάτων που σας οφείλει το Κράτος. Όπως γνωρίζετε, δεν ανήκω στην κατηγορία των πολιτικών που δίνει αφειδώς υποσχέσεις, αλλά αυτά για τα οποία δεσμεύομαι σκοπεύω να τα τηρήσω στο ακέραιο”.

Loading