Μαρέβα Γκαμπρόφκσι: «Δεν θα δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία»

«Δεν θα δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκαμπρόφσκι, μετά την επίθεση τα ξημερώματα σε επιχείρησή της.

Κατηγορεί συγκεκριμένους κύκλους ότι μέσω εκείνης επιχειρούν να πλήξουν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κατασκευάζοντας ιστορίας και εξαπολύοντας συκοφαντίες και ψέματα, φτάνοντας στο σημείο να δικαιολογήσουν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες.

«Ούτε εγώ, ούτε ο Κυριάκος, θα φοβηθούμε!»

Η πλήρης δήλωση της Μαρέβας Γκαμπρόφκσι: «Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα. Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα.

Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν».

Loading