Τι κοινό έχουν η Kim Kardashian και η Victoria Beckham;

Φήμες θέλουν να πρωταγωνιστούν στο δικό τους reality οι Beckham, το οποίο θα είναι στο ίδιο μοτίβο με αυτό που πρωταγωνιστεί η Kim Kardashian με την οικογένειας της, καθώς θα προβάλλεται από το ίδιο κανάλι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε την οικογένεια του David Beckham στις οθόνες μας, καθώς το 2007 είχε αφιερωθεί τηλεοπτικός χρόνος για την άφιξη τους στην Αμερική. Η τότε εκπομπή που ουσιαστικά παρουσίασε την μετακόμιση του διάσημου ζευγαριού στην Αμερική λεγόταν Coming To America.

Beckham

«Το Coming To America δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε, αλλά μια εκπομπή που θα αφορά τους Μπέκαμ, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, διαφέρει από ένα παιχνίδι επικεντρωμένο στο ποδόσφαιρο», αποκαλύπτει πηγή του The Daily Star.

Θα γίνει η Victoria Beckham Kim Kardashian;

Αντίθετα, ο εκπρόσωπος της οικογένειας Beckham υποστηρίζει πως το ζευγάρι δεν θα επέτρεπε να εισχωρήσουν κάμερες στην προσωπική τους ζωή: «Δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτό, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια σέβονται και προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή και δεν θα επέτρεπαν ποτέ να εισβάλει κάποιος σε αυτό το σημείο».

Beckham

Ποιος λέει αλήθεια; Θα μάθουμε σίγουρα στο κοντινό μέλλον. Πάντως θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τη ζωή τους.

Loading