Κορονοϊός: Δωρεά 1 εκατ. ευρώ από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο στο δημόσιο σύστημα υγείας

Στη δωρεά ποσού 1 εκατ. ευρώ στο δημόσιο σύστημα υγείας, για τη «μάχη» που δίνει κατά του κορονοϊού, προχώρησε χθες το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο η διαρκής προσφορά των ελληνικών ξενοδοχείων προς την κοινωνία. Σημειώνουμε ότι στο πλαίσιο αυτό, το ΞΕΕ προχωρά στη δημιουργία του εξειδικευμένου φορέα «Hotels For» για την υλοποίηση δράσεων κοινωνικής ευθύνης, συμβατών με τους στόχους του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη

 «Ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης προς το υγειονομικό προσωπικό»

Ο πρόεδρος του ΞΕΕ, Αλέξανδρος Βασιλικός, προχώρησε στην παραπάνω δήλωση σχετικά με την αξιέπαινη πρωτοβουλία: «Οι Έλληνες ξενοδόχοι έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να βάζουμε πάντα “πλάτη” στα δύσκολα. Έτσι και τώρα, σε αυτή την πρωτόγνωρη, παγκόσμια συγκυρία, είμαστε παρόντες στο προσκλητήριο της κοινής προσπάθειας για το συλλογικό καλό. Παρά το μεγάλο πλήγμα που υφίστανται οι επιχειρήσεις μας, η απόφαση για τη δωρεά 1 εκατ. ευρώ στο δημόσιο σύστημα υγείας ήταν για μας αυτονόητο καθήκον. Αποτελεί δε την ελάχιστη έκφραση της ευγνωμοσύνης μας προς το υγειονομικό προσωπικό της χώρας που με τη δική του καθημερινή μάχη σώζει ζωές, γεννάει την ελπίδα και δίνει την ανάσα για να ξανανοίξει η οικονομία της χώρας μας».

Δείτε επίσης: Δ. Βόλου: Μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και οικογενειών

Loading