Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ: «Τακτικές για αποτελεσματική διαχείριση χρόνου»

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο την Τρίτη 8 Ιουνίου,  μέσω της πλατφόρμας του Microsoft Teams.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές για τον τρόπο με τον οποίο κάθε άνθρωπος μπορεί να οργανώσει τις καθημερινές του δραστηριότητες, ώστε να εξασφαλίσει την αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου του.

Η μεθοδολογία που ακολουθείται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά τόσο στη θεωρητική κατάρτιση, όσο και στην απόκτηση εμπειρίας μέσα από βιωματικές ασκήσεις και τεχνικές προσομοίωσης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να μάθουν πως να οργανώσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες, ώστε να εξασφαλίσουν την αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου τους.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Γιάννης Τζαβλόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες.

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω τηλ. 2410555507 και μέσω email: [email protected] (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουνίου. 

Δείτε επίσης: Σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή για υποβολή φορολογικών δηλώσεων

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading