«Μαραθώνιο»… πτώσης τιμών εξαγγέλλει ο ΕΣΘ για την Κυριακή

«Μαραθώνιο»… πτώσης τιμών εξαγγέλλει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) για την Κυριακή των Βαΐων, που φέτος πέφτει Πρωταπριλιά, οπότε θα συμπέσει η διεξαγωγή του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» με το κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων.

«Η Θεσσαλονίκη θα κατακλυστεί από χιλιάδες κόσμο, πολίτες, μέλη της διοργάνωσης, αθλητές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα» αναφέρει ο ΕΣΘ στην ανακοίνωσή του, σε εντελώς διαφορετικό τόνο από την επιστολή που είχε στείλει προς το Διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου αναφερόταν πως «η διοργάνωση του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συμπίπτει με μια από τις οχτώ Κυριακές που επιτρέπεται πανελλαδικά, και ανεξαρτήτως προϋποθέσεων, η λειτουργία των εμπορικών επιχειρήσεων», κάτι που «θα δημιουργήσει έντονο πρόβλημα στην εμπορική κίνηση των καταστημάτων του κέντρου εκείνη τη μέρα».

Η ανακοίνωση του ΕΣΘ

Την Κυριακή των Βαΐων, 1 Απριλίου 2018, θα διεξαχθεί ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι ενταγμένη στους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, η οποία ορίζει ότι ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ γίνεται την πρώτη Κυριακή του Απριλίου, κάθε χρόνο.

Την ίδια μέρα τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά, σύμφωνα με το νόμο.

Όπως κάθε χρόνο, η Θεσσαλονίκη θα κατακλυστεί από χιλιάδες κόσμο, πολίτες, μέλη της διοργάνωσης, αθλητές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τις εμπορικές επιχειρήσεις να δώσουν μια ευχάριστη γιορταστική ατμόσφαιρα στην αγορά μας, τιμώντας τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και τους επισκέπτες της, προσφέροντας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ και ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Την Κυριακή 1 Απριλίου 2018
Εξαγγέλλουμε «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ»……….πτώσης τιμών
Ψωνίζουμε από τα μαγαζιά της ωραιότερης πόλης
Γιορτάζουμε προσφέροντας χαμηλές τιμές
Τιμούμε τους καταναλωτές μας

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 11π.μ. – 6μ.μ

Loading