Υπέρ της Νόρας Βαλσάμη η Έλενα Ακρίτα

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Νόρας Βαλσάμη για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, η Έλενα Ακρίτα με δική της τοποθέση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης πήρε θέση υπέρ της γνωστής ηθοποιού και κατά όλων όσων την επέκριναν για την δήλωσή της αυτή.

«Η Νόρα Βαλσάμη και ο Ερρίκος Ανδρέου, χάνουν το σπίτι τους κι όλοι οι «καλοί άνθρωποι του Σε Τσουάν» χύνουν τη χολή τους λες και τους πέφτει λόγος για την ξένη δυστυχία. Λοιπόν για να τελειώνουμε. Εδώ μιλάμε για δύο άτομα που από παιδιά δούλεψαν σκυλίσια στον καλλιτεχνικό χώρο. Κι εκείνος ως σκηνοθέτης κι εκείνη ως ηθοποιός. Αν πήραν ένα σπιτάκι να μεγαλώσουν το παιδί τους, το έκαναν με την αξία τους και την σκληρή δουλειά. Ούτε από ρουσφέτια, ούτε από μίζες, ούτε από γλειψίματα.

Η Βαλσάμη δούλευε επί 30 ολόκληρα χρόνια από τις 6 το πρωί (κινηματογράφος, τηλεόραση) έως τα μεσάνυχτα στο θέατρο. Κι άντρας της στους ίδιους ρυθμούς. Δεν τους χαρίστηκε ούτε ένα ευρώ. Η ζωή τους ήταν ήσυχη, χαμηλών τόνων κι αξιοπρεπής όπως και οι ίδιοι. Η όντως ανόητη δήλωση της Βαλσάμη περί ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα δεν νομιμοποιεί την κακία και την σκληρότητα αυτόκλητων κριτών και επικριτών. Όμορφες στιγμές μας πρόσφεραν μέσα από τη δουλειά τους, δεν μας σκότωσαν τη μάνα. Το λες και ντροπή. Επιεικώς» έγραψε η γνωστή σεναριογράφος και ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Facebook.

Δείτε την ανάρτησή της:

Loading