Τζέρι Σάινφελντ, Μπίλι Πόρτερ, Έιμι Σούμερ σε εκστρατεία για την ανασυγκρότηση της Νέας Υόρκης

Μια μέρα μετά την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Tζο Μπάιντεν και της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, αστέρες της Νέας Υόρκης ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ελπίδα να ανασυγκροτήσουν την πόλη τους, που συνεχίζει να πλήττεται σκληρά από την πανδημία του νέου κορονοϊού.

Η εκστρατεία «NY Forever» ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη με έναν ιστότοπο και προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή των πολιτών σε δράσεις για την ανάκαμψη της Νέας Υόρκης.

Η μη κερδοσκοπική ομάδα έχει «επιστρατεύσει» πάνω από 100 εκπροσώπους του κινηματογράφου, τηλεόρασης, του θεάτρου, του αθλητισμού και της κοινωνίας των πολιτών για να ενεργοποιήσουν τουλάχιστον 500.000 Νεοϋορκέζους να δεσμευτούν ότι θα διαδραματίσουν ρόλο στο μέλλον της πόλης.

Μερικά από τα γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ που συμμετέχουν στην προσπάθεια, είναι οι Τζέρι Σάινφελντ, Έιμι Σούμερ, Σεθ Μέγιερς, Μπίλι Πόρτερ, Σάρα Κούπερ, Τζιλ Κάργκμαν, Μάικλ Γιούρι, Ντέμπι Μαζάρ, Ντέιβιντ Χάρμπορ.

«Η επάνοδος της Νέας Υόρκης εξαρτάται από τους Νεοϋορκέζους» αναφέρουν οι ιδρυτές της ομάδας Ρίζα Χέλερ και Τζόναθαν Ρόσεν σε κοινή δήλωσή τους. «Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους γείτονές μας να διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στην οικοδόμηση του μέλλοντος της Νέας Υόρκης – υποστηρίζοντας τις τοπικές μικρές επιχειρήσεις, αναζητώντας τους εργαζόμενους σε εστιατόρια, που μήνες τώρα μένουν άνεργοι, επικροτώντας όσους προσφέρουν υπηρεσίες στην πρώτη γραμμή και φροντίζοντας τις οικογένειες που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς στέγη. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό το πρότζεκτ και σίγουροι για την ανθεκτικότητα της πόλης» τονίζουν.

©Πηγή: amna.gr

Loading