Το ξέσπασμα της Τσιμτσιλή για τη συμμετοχή της στο ακυρωθέν Συνέδριο Γονιμότητας (vid)

Σε ένα πραγματικό ξέσπασμα προχώρησε η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από το Happy Day, προκειμένου να απαντήσει σε όσους την κατηγόρησαν για την αποδοχή της συμμετοχής στο ακυρωθέν Συνέδριο Γονιμότητας.

Θυμίζουμε ότι το πλήθος αντιδράσεων – που οδήγησαν τελικά στην ακύρωση – γεννήθηκαν μετά την προβολή του προσβλητικού σποτ.

Η Τσιμτσιλή τόνισε αρχικά: “Δεν ήξερα τίποτα. Ο σάλος δικαίως προκλήθηκε για αυτό το βίντεο. Με αυτό το ρολόι που χτυπά απειλητικά πάνω από το κεφάλι σου. Αν δε γίνεις μάνα δε σημαίνει ότι δεν είσαι ολοκληρωμένη προσωπικότητα“.

Και πρόσθεσε: “Απέσυρα τη συμμετοχή και έγραψα ένα κείμενο που συνόδευα την ανάρτησή μου. Επειδή κάποιοι συνάδελφοί μου είπαν, εγώ είχα καταλάβει ότι η διοργάνωση είχε θέματα και για αυτό δεν ήθελα να συμμετέχω. Να πω με την ειλικρίνεια που με διακατέχει ότι εγώ ήξερα  ότι θα είναι ένα συνέδριο για την υπογεννητικότητα, υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, που θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και κορυφαίοι υπουργοί“.

Και κατέληξε, εμφανώς εκνευρισμένη και ενοχλημένη: “Τώρα να λέμε γιατί εσύ το έγραψες το πρωί και όχι το βράδυ, φθάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας“.

Δείτε τη ροή ειδήσεων

Loading