Θεσσαλονίκη: Κόρη διάσημης τραγουδίστριας έκανε το πάρτι στο Πανόραμα (vd)

Κόρη διάσημης τραγουδίστριας φέρεται να είναι η φοιτήτρια που έκανε το πάρτι στο Πανόραμα, στη Θεσσαλονίκη, ενώ είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο Politic.gr, το συγκεκριμένο πάρτι στο Πανόραμα φέρεται να αποτέλεσε εστία μετάδοσης του κορονοϊού.

Η 26χρονη φοιτήτρια φέρεται να επέστρεψε οδικώς, μέσω Βουλγαρίας, από την Αγγλία όπου σπουδάζει. Μάλιστα, όχι μόνο «έσπασε» την καραντίνα, «κερδίζοντας» ένα πρόστιμο 5.000 ευρώ από τις αρχές, αλλά διοργάνωσε και πάρτι με περίπου 30 καλεσμένους, για να γιορτάσει την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη.

Το πάρτι έγινε στην πολυτελή βίλα της οικογένειας στο Πανόραμα. Μέχρι τότε, η κόρη της τραγουδίστριας και γνωστού επιχειρηματία της πόλης δεν είχε συμπτώματα της νόσου. Μετά το πάρτι, ωστόσο, φαίνεται πως εμφάνισε συμπτώματα βαριάς γρίπης και το τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ήταν θετικό.

Αμέσως ενημερώθηκαν όλοι όσοι είχαν βρεθεί στο πάρτι στο Πανόραμα -κάποιοι φαίνεται πως βρέθηκαν επίσης θετικοί-, ενώ σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση ιχνηλάτησης των επαφών της.

Το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο OPEN για το πάρτι που έκανε η κόρη γνωστής τραγουδίστριας στο Πανόραμα:

https://www.youtube.com/watch?v=P6SQxWwpitU&feature=emb_title

Δείτε ακόμη:
Θεσσαλονίκη: Ο κορονοϊός ματαίωσε το EuroPride 2020

Loading