Σάρωσε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα του Big Brother

Δικαιωμένος βγαίνει ο ΣΚΑΪ από την επιλογή να ξαναφέρει στις οθόνες μας το Big Brother, αν κρίνει κανείς από τα νούμερα τηλεθέασης της χθεσινής πρεμιέρας.

Το δημοφιλέστερο reality παγκοσμίως κατέγραψε κατά μέσο όρο 31,3% στις ηλικίες 18-54, ενώ το παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.517.000 τηλεθεατές. Παράλληλα, παρουσίασε ανοδική πορεία σε όλους τους δείκτες κατά τη διάρκεια μετάδοσής του.

Μεγάλο ήταν το push από τους κατοίκους της Αθήνας, στις τάξεις των οποίων σημειώθηκε τηλεθέαση κατά μέσο όρο 33,8% στις ηλικίες 18-54. Είναι, επίσης, σημαντικό ότι τα καλύτερα ποσοστά (34%) παρατηρήθηκαν στα κοινά με υψηλή μόρφωση.

Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις του Big Brother και στα social media, όπου είχαμε 34.000 tweets με το αμέσως επόμενο θέμα να έχει μόλις 4.500 tweets. Ταυτόχρονα, το reality παραμένει από χθες πρώτο στις αναζητήσεις των χρηστών στο διαδίκτυο.

Ο οικοδεσπότης Χάρης Βαρθακούρης με επίτιμο καλεσμένο τον Ανδρέα Μικρούτσικο θα υποδέχονται το κοινό κάθε Παρασκευή στις 21:00 (στο live show), ενώ παράλληλα το reality θα προβάλλεται Δευτέρα – Πέμπτη στις 23:00.

Δείτε επίσης: Aν. Μικρούτσικος: Συγκινήθηκε στον “αέρα” του Big Brother

Loading