Ρίτα Γουίλσον και Bron Studios θα μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη τη ζωή τής δημιουργού της Barbie

Κινηματογραφική ταινία με θέμα τη ζωή της Ρουθ Χάντλερ, δημιουργού της πιο διάσημης κούκλας στον κόσμο, της Barbie ετοιμάζουν τα Bron Studios και η Ρίτα Γουίλσον.

Η Μελίσα Γουόλακ, υποψήφια για Όσκαρ για την ταινία “Dallas Buyers Club”, θα γράψει το σενάριο με βάση τα απομνημονεύματα της Ρουθ Χάντλερ, “Dream Doll: The Ruth Handler Story”.

Η ταινία θα παρακολουθεί τα βήματα της Χάντλερ, καθώς ιδρύει την εταιρία Mattel και δημιουργεί την εικονική κούκλα Barbie και το πως έγινε η πρώτη γυναίκα στο τιμόνι μιας εταιρείας στη λίστα Fortune 500.

Παραγωγοί της ταινίας “Dream Doll” θα είναι οι Άαρον Λ. Γκίλμπερτ από τα Bron Studios μαζί με τους Ρίτα Γουίλσον, Κρίστιαν Κρόκερ και Άντρια Νέβινς μέσω της Rare Bird Films, σύμφωνα με το THR.

“Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει για τη γυναίκα – φαινόμενο πίσω από την κούκλα” δήλωσαν η κόρη της Ρουθ Χάντλερ, Μπάρμπαρα και η εγγονή της, Σέριλ Σίγκαλ. “Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τους Ρίτα Γουίλσον, Κρίστιαν Κρόκερ, Άντρια Νέβινς και τα Bron Studios για να ζωντανέψουν την ιστορία της Ρουθ. Αισθανόμαστε ότι αναγνωρίζουν πόσο εμπνέει και εμψυχώνει η ιστορία της Ρουθ” πρόσθεσαν.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading