Παυλίνα Βουλγαράκη: “Δεν είπα το επίθετό μου στην πρώτη οντισιόν” (vid)

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική η ταλαντούχα τραγουδίστρια – και κόρη του πολιτικού Γιώργου Βουλγαράκη – στην τηλεοπτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Στη νυχτερινή εκπομπή συνεντεύξεων του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια του έντεχνου τραγουδιού, Παυλίνα Βουλγαράκη, αποκαλύπτοντας πολλές πτυχές της επαγγελματικής και οικογενειακής της ζωής.

Αρχικά έκανε αναφορά στην περίοδο της πανδημίας: “Eίναι μια πληγή ότι δεν τραγουδάμε. Έκανα την καραντίνα μόνη μου και αποφάσισα να κάνω τις σκέψεις μου podcast. O αδελφός μου ο Διονύσης είναι και ο πιο στενός μου συνεργάτης“.

Παράλληλα, αποκάλυψε την… προέλευση του ονόματός της: “Το Παυλίνα προέκυψε από κλήρωση γιατί τις γιαγιάδες μου τις έλεγαν Χάιδω και Χαρίκλεια και δεν άρεσαν αυτά τα ονόματα στους γονείς μου“.

Όσον αφορά το ρόλο που έπαιξε το… επίθετό της στην καριέρα της, αποκάλυψε: “Το επίθετό μου θα το συγκρίνω με την μουσική μου πορεία. Την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στα πρωτοσέλιδα με πολύ αρνητική δημοσιότητα εγώ ξεκίνησα την πορεία μου στη μουσική. Μάλιστα δεν είπα το όνομά μου, στη οντισιόν!

Τέλος, αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που είχε η οικογένειά της λόγω της πολιτικής πορείας του πατέρα της: “Όταν ήμουν 13 έγινε μια τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας και κάηκε. Για ένα χρόνο δεν είχαμε σπίτι. Ήταν τραύμα για μένα. Επίσης τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος. Τώρα μπορώ να καταλάβω… Συνειδητοποίησα τη μοναδικότητά μου. Είμαι παραπάνω από ένα όνομα ή ότι είμαι η κόρη κάποιου. Η μητέρα μου μέσα από όλα αυτά, αρρώστησε έπαθε καρκίνο. Δυσκολεύτηκε πολλά χρόνια. ‘Ολη αυτή η στενοχώρια βγήκε στο σώμα της. Εκφράστηκε έτσι. Ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Είμαστε 4 παιδιά, δυνατές προσωπικότητες. Εμείς το χειριστήκαμε καλά, τα αδέλφια, δεθήκαμε και είμαστε ενωμένοι, μια άτρωτη ομάδα“.

* Η Παυλίνα Βουλγαράκη έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τον Ψαραντώνη και τον Μπάμπη Στόκα.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη της Παυλίνας Βουλγαράκη:

Δείτε επίσης: Φάρμα: Η Παναγιώταρου τρέλανε τον Ιατρόπουλο

Loading