Οι Grimes, Bon Iver και The 1975 παλεύουν για την κλιματική αλλαγή

Mε στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την κλιματική αλλαγή  συνεργάζονται οι Grimes, Bon Iver, The 1975 και άλλοι μουσικοί καλλιτέχνες.

Για τη συνεργασία αυτή τεχνολογία, μουσική και οπτικές τέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα παρουσιάσουν μια μοναδική έκθεση με  διαδραστικές πολυμεσικές εγκαταστάσεις για την κινητοποίηση του κόσμου, σχετικά με ένα θέμα που μας αφορά όλους.

Την έκθεση διοργανώνει η πλατφόρμα Undercurrent για να στηρίξει τις μη κερδοσκοπικές περιβαλλοντικές οργανώσεις, Ocean Conservancy, Kiss the Ground και Global Forest Generation, προωθώντας τα προγράμματά τους.

Η έναρξή της θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη στο Μπρούκλιν.

«Είναι μια συναρπαστική στιγμή να δουλεύεις και να πειραματίζεσαι στον χώρο της μουσικής, με την τεχνολογία να αλλάζει γρήγορα τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε τέχνη» λένε οι συνιδρυτές της Undercurrent, Στιβ Μίλτον και Μπρετ Γουόκερ σε δηλώσεις τους στο Variety.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους θαυμαστές της μουσικής νέους τρόπους για να βιώσουν τα έργα καλλιτεχνών που αγαπούν και ελπίζουμε ότι οι δημιουργίες τους θα κινητοποιήσουν για δράση γύρω από το κλίμα» προσθέτουν.

Δείτε επίσης: Ντορέττα Παπαδημητρίου – Κατερίνα Ζαρίφη: Εθελόντριες για τα αδέσποτα της «Save A Greek Stray»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading