Ο Ντάνι Μπέικερ μιλάει για την ασθένεια του Όζι Όσμπορν

Κόντρα ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του ραδιοφωνικού παραγωγού Ντάνι Μπέικερ και των θαυμαστών του Όζι Όσμπορν.

Σχολιάζοντας στο Twitter τη δήλωση που έκανε ο Όζι για την ασθένειά του ο Μπέικερ άφησε να εννοηθεί ότι αυτή προκλήθηκε από την μακροχρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών.Στις αρχές της εβδομάδας ο Όζι σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε μαζί με τη σύζυγό του Σάρον, παραδέχτηκε ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, ύστερα από την πτώση από σκάλα που είχε πριν από έναν χρόνο και η οποία τον οδήγησε στο χειρουργείο, ενώ από τότε ακολουθεί αυστηρή φαρμακευτική αγωγή για τον έλεγχο του νευρικού του συστήματος.

Είπε πως δεν μπορεί να κρύψει τα προβλήματα υγείας του, που τον ανάγκασαν να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία του το 2019, από τους θαυμαστές του και δήλωσε, εμφανώς συγκινημένος, ότι πέρασε τον πιο «άθλιο χρόνο της ζωής του».

Ο Ντάνι αποφάσισε να γράψει ένα «απάνθρωπο» σχόλιο για τον Όζι, το οποίο και έβαλε φωτιά στη διαδικτυακή κοινότητα με πολλούς χρήστες να χαρακτηρίζουν τον ραδιοφωνικό παραγωγό «κακοήθη» και «καθόλου αστείο».

 

©Πηγή: amna.gr

Loading