Ο Νίκος Αναδιώτης αποκάλυψε τη σχέση του με τη θρησκεία

Για την ιδιαίτερη σχέση του με τη θρησκεία μίλησε ο ηθοποιός – και μοντέλο – Νίκος Αναδιώτης, που ήταν καλεσμένος σήμερα στην ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA “Πάμε Δανάη”.

“Το να σου αποκαλυφθεί ο Θεός είναι μια προσωπική εμπειρία… Με την πάροδο των χρόνων και προσπαθώντας να μου αποκαλυφθεί ο Θεός, συμπέρανα ότι σου χαρίζεται αυτό το πράγμα κάποια στιγμή της ζωής σου. Είναι πολύ προσωπική εμπειρία. Δεν μπορώ να πω το τι συντέλεσε σε αυτό. Δεν είχα πίεση από το σπίτι. Αυτό το ταξίδι δεν έχει τελειωμό και όσο το ψάχνεις, τόσο ανακαλύπτεις την τελειότητά του, και επειδή το τέλειο δεν μπορείς να το φτάσεις, δεν υπάρχουν όρια”, τόνισε αρχικά.

Και πρόσθεσε: “Όλοι οι άνθρωποι βιώνουν το θαύμα, απλά ίσως δεν είναι σε θέση να το αντιληφθούν. Έχω καταστρέψει τρία αυτοκίνητα σε ατύχημα. Δεν ήταν αυτό το κουδουνάκι που με ξύπνησε, παρόλο που από θαύμα έζησα. Νομίζω ότι ο εσωτερικός μας κόσμος μας κάνει να ψάξουμε κάπου να αναπαυθούμε”.

“Μόνο την εμπειρία στην πίστη μπορώ να αφήσω στα παιδιά μου”

Παράλληλα, προσπάθησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν προσπαθεί να επιβάλλει στα παιδιά του το “χτίσιμο” σχέσης με το Θεό: “Δε θέλω να πιέσω τα παιδιά μου στο θέμα της θρησκείας. Θέλω με το παράδειγμά μου να το γνωρίσουν αυτό, ώστε να κάνουν την πορεία τους και να ξέρουν ποιο είναι το λιμάνι. Μόνο την εμπειρία στην πίστη μπορώ να αφήσω στα παιδιά μου. Δε θα πιάσω τους γιους μου να τους μιλήσω από μόνος μου, μόνο αν με ρωτήσουν… Μου έχει κοστίσει πολύ που οι εκκλησίες είναι κλειστές λόγω κορωνοϊού. Σέβομαι τα πιστεύω του καθενός, θα μου άρεσε να συνέβαινε αυτό από όλους. Δεν μπορώ να μπω στην ψυχή του καθενός. Εγώ αν όριζα τα πράγματα, επειδή πιστεύω στη θεία δύναμη και τη θεία βοήθεια, θεωρώ ότι θα έπρεπε να επιτρέψουν τον εκκλησιασμό. Αφού τα δοκιμάσαμε όλα, επέτρεψε και αυτό, δοκίμασε και αυτό”.

Δείτε επίσης: Συνέχεια στη δικαστική “μάχη” για την “κηδεμονία” της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Loading