Ο Λίαμ Χέμσγουορθ αξίζει τα καλύτερα, λέει η νύφη του Έλσα Πιτάκι

Η Έλσα Πατάκι μιλάει για τον Λίαμ Χέμσγουορθ και τον χωρισμό του από την Μάιλι Σάιρους.
 
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε το μοντέλο και γυναίκα του Κρις Χέμσγουορθ, αδελφού του Λίαμ, στο περιοδικό «Hola!», δήλωσε ότι ο κουνιάδος της «αξίζει τα καλύτερα». 
 
«Ο κουνιάδος μου είναι καλά… μετά από μια σχέση που είχε αφιερώσει 10 χρόνια από τη ζωή του, το αντιμετωπίζει πολύ καλά. Είναι ένα δυνατό αγόρι και αξίζει τα καλύτερα. Νομίζω ότι αξίζει πολύ περισσότερα», είπε. 
 
«Βρίσκει υποστήριξη στην οικογένειά του και έχει ενωθεί με τον αδελφό του, ο οποίος ήταν εκεί για να του δώσει όλη τη δύναμη που χρειαζόταν», πρόσθεσε η Πατάκι.
 
Ο Λίαμ και η Μάιλι χώρισαν ξαφνικά τον Αύγουστο, μετά από μία σχέση δέκα χρόνων και έναν γάμο που κράτησε λιγότερο από έναν χρόνο. Η είδηση έγινε γνωστή όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της τραγουδίστριας να φιλάει στο στόμα την Κέιτλιν Κάρτερ σε διακοπές που έκαναν στην Ιταλία.
 
Ο Λίαμ Χέμσγουορθ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 25 Αυγούστου. Φήμες θέλουν τον νεαρό ηθοποιό να είναι σε σχέση με την 22χρονη ηθοποιό Μάντισον Μπράουν, ενώ η Μάιλι Σάιρους έχει χωρίσει από την Κέιτλιν και πλέον δηλώνει ερωτευμένη με τον 22χρονο τραγουδιστή Κόντι Σίμπσον.

 

©Πηγή: amna.gr

Loading