Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης φιλοξενεί τον Σταύρο Θεοδωράκη στο αυριανό “Δε Γκρανμάδερ”

Το γνωστό δημοσιογράφο και πρώην επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, υποδέχεται ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο αυριανό (24/06, 23:00) επεισόδιο του “Δε Γκρανμάδερ”, που θα προβληθεί από το OPEN.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλάει για την ενασχόλησή του με την πολιτική, για τους λόγους για τους οποίους πολεμήθηκε πολύ και απαντάει και στο ερώτημα για το αν θα ξαναεπιχειρούσε να κατέβει στην πολιτική σκηνή.

Ακόμα, αποκαλύπτει την επιστροφή του στην τηλεόραση με τους «Πρωταγωνιστές», ενώ μιλάει και για το πρόσφατο εγχείρημα των podcasts και τη συνεργασία που θα έχει με την γιαγιά.

Σχετικά με το επαγγελματικό βήμα που έκανε στο χώρο της εστίασης αναφέρει πώς όλα ξεκίνησαν εντελώς ξαφνικά, από ένα στοίχημα. Με τον Ιεροκλή μιλάνε και για τα παιδικά του χρόνια στην Αγία Βαρβάρα και τον έρωτα που είχε με μία τσιγγάνα την οποία ήθελε να παντρευτεί.

Ακόμα, μιλάνε για θέματα επικαιρότητας, όπου ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει την άποψή του για τον εμβολιασμό αλλά και για το ποιο θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο λάθος στα social media, παρόλο που ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός σε αυτά.

Δείτε επίσης: Euro 2020: Σκηνή “Βασικό Ένστικτο” για τη Πάολα Φεράρι – Δείτε το ατύχημα της δημοσιογράφου που έγινε viral

Loading