Μυρτώ Αλικάκη: “Ποτέ δεν υπήρξα άνθρωπος που θα δει ριάλιτι και σόου”

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός στο Τύπος TV, μιλώντας μεταξύ άλλων για την τηλεόραση και τη μυθοπλασία.

Η κ. Αλικάκη κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι έχει δει… και τις δύο όψεις του νομίσματος στην τηλεόραση, καθώς συνέχισε να πρωταγωνιστεί και στα χρόνια της μεγάλης οικονομικής κρίσης: “Ισχύει ότι έχω κάνει πολλά χρόνια τηλεόραση, μετά από όλα όσα έχω δει στη δουλειά, θεωρώ τον εαυτό μου λοκατζή. Όσον αφορά στην αισιοδοξία, ναι, αισιοδοξώ και νιώθω ανακούφιση. Ήδη έχουμε αρχίσει να επιστρέφουμε στην κανονικότητά μας μετά την πανδημία και γενικά θεωρώ ότι αυτό θα αρχίσει να φτιάχνει“.

Αναφορικά με τη φετινή δυναμική επιστροφή της μυθοπλασίας στη μικρή οθόνη, υπογράμμισε: “Στροφή, επιστροφή στη μυθοπλασία, όπως και να το θέσουμε, είμαι ευτυχής. Ο κόσμος το θέλει αυτό το πράγμα. Είμαι υπέρμαχος της μυθοπλασίας, ποτέ δεν υπήρξα ο άνθρωπος που θα δει ριάλιτι και σόου. Ήταν κρίμα τόσος κόσμος να μείνει στην απ’ έξω. Οπότε από όποια οπτική κι αν το δεις, η προσπάθεια που γίνεται με χαροποιεί“.

Δείτε επίσης: Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Αυτό είναι το φύλο των διδύμων τους!

Loading