Μουτίδου: Ξεσπάει για το fat shaming live στην εκπομπή της

Το δικό της μήνυμα για το fat shaming έδωσε η Σοφία Μουτίδου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «The Booth», με αφορμή το τηλεφώνημα μιας 35χρονης τηλεθεάτριας.

Η τηλεθεάτρια τηλεφώνησε στην εκπομπή και μίλησε για το bullying που υφίσταται από τον σύντροφό της, εξαιτίας των κιλών που πήρε στην εγκυμοσύνη της. Τα όσα ισχυρίστηκε νευρίασαν αρκετά τις δύο γυναίκες, με τη Σοφία Μουτίδου να ξεσπά στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει.

«Δεν είναι μόνο τα κιλά της εγκυμοσύνης το έναυσμα. Και στην καθημερινότητα υπάρχουν αυτά σε διάφορα ζευγάρια… Ακούγεται το «Δεν σε πήρα έτσι…». Μεγάλο θέμα ανοίξατε με τα κιλά. Είναι μεγάλη ιστορία. Θέλω απλά να ενημερώσω τον κόσμο ότι αυτός που φέρει τα κιλά, κουβαλάει το δικό του πρόβλημα. Με το να του το υπενθυμίζετε δεν τον βοηθάτε. Τον βοηθάτε, ενημερώνοντας τον για την υγεία του. Το bullying δεν βοηθάει. Εγώ δεν ξέρω κανέναν υπέρβαρο που να νιώθει καλά με τα κιλά του. Σιχαίνομαι τα κοινωνικά ψεύδη. Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι εμείς νιώθουμε καλά. Δεν μου αρέσω, αλλά γιατί να το μοιραστώ; Εσύ δεν μπορείς να μου κάνεις bullying» ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: ΕΣΗΕΑ: Η ελεύθερη άσκηση της δημοσιογραφίας, θεμέλιο της δημοκρατίας

Loading