Μουσική παράσταση για τον Μάικλ Τζάκσον αλλάζει όνομα πριν ανέβει στη σκηνή

Ένα νέο μιούζικαλ βασισμένο στη ζωή και την καριέρα του Μάικλ Τζάκσον, αλλάζει τίτλο πριν ανέβει στη σκηνή, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety.

Ο αρχικός τίτλος της παράστασης ήταν «Don’t Stop ‘Til You Get Enough», αλλά πλέον θα ονομαστεί «MJ». Την περίοδο αυτή και για πολλές εβδομάδες το καστ των ηθοποιών κάνει πρόβες, καθώς αναμένεται η παράσταση να ανέβει σε θέατρο του Μπρόντγουεϊ το καλοκαίρι του 2020.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το μιούζικαλ Μάικλ Τζάκσον έχει νέο τίτλο», δήλωσε ο Rick Miramontez εκπρόσωπος την παράστασης. «Καθώς η παράσταση διαμορφώθηκε μέσα από τις πρόβες, η παραγωγή θεώρησε ότι το MJ είναι καλύτερη και ισχυρότερη επιλογή, από το να επιλέξουμε οποιοδήποτε μεμονωμένο τραγούδι του καλλιτέχνη», πρόσθεσε.

Ωστόσο το όλο εγχείρημα έχει επισκιαστεί από τις πολλές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον ποπ σταρ. Αυτή η αντιπαράθεση αναζωπυρώθηκε από το πρόσφατο ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ «Leaving Neverland», το οποίο περιελάμβανε συνεντεύξεις από δύο άντρες που κατήγγειλαν τον Μάικλ Τζάκσον ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά.

Ο Τζάκσον πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 χρόνων και η οικογένεια του αρνήθηκε όλους τους, σε βάρος του, ισχυρισμούς.

 

©Πηγή: amna.gr

Loading