Μέγκαν Φοξ: Γιατί έκοψε το αλκοόλ μετά από τις Χρυσές Σφαίρες του 2009 (vids)

Για της Χρυσές Σφαίρες του 2009 μίλησε η Μέγκαν Φοξ – Είχε πιει πολύ αλκοόλ και πλέον δεν πίνει καθόλου

Σε συνέντευξή της η Μέγκαν Φοξ είπε πως εκείνη τη βραδιά «Υπήρχαν παντού μεγάλα μπουκάλια σαμπάνιας κι εγώ ήπια πολλά ποτήρια. Τώρα δεν πίνω καθόλου και ένας λόγος είναι ότι ήμουν επιθετική και είπα ένα σωρό βλακείες, δεν έπρεπε να τα πω όλα αυτά στο κόκκινο χαλί. Νομίζω δημιούργησα πολλά προβλήματα με αυτά που είπα σε εκείνη την εκδήλωση». 

«Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά ξέρω ότι το έκανα. Μπορείτε να το δείτε αυτό» εξήγησε.

Σε απόσπασμα από το κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών του 2009 που μετέδωσε το TMZ βλέπουμε την ηθοποιό να λέει μεταξύ άλλων ότι είναι σωσίας του Άλαν Άλντα πριν πει: «Είμαι άντρας». 

«Είμαι τόσο οδυνηρά ανασφαλής. Είμαι στα πρόθυρα εμετού τώρα. Είμαι τόσο τρομοκρατημένη που είμαι εδώ» είχε πει στην Τζουλιάνα Ράντσιτς.

Της είπε επίσης: «Θέλω πραγματικά το στήθος της», αναφερόμενη στην Σάλμα Χάγιεκ, το οποίο χαρακτήρισε «εκπληκτικό» και «τέλειο»

Για τον τότε σύντροφό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν, ο οποίος δεν την συνόδευσε στα βραβεία, είπε: «Δεν ήθελε να είναι ο συνοδός μου. Είναι άντρας, έχει εγωισμό. Νομίζω ότι μάλλον ασχολείται με τη μουσική. Δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει».  

Δείτε επίσης: Αντόνιο Μπαντέρας: Από τα πλατό του “The Enforcer” στα γυρίσματα του “Indiana Jones 5”

Loading