Λένα Παπαληγούρα: Τι πρόβλημα αντιμετώπισε μόλις έγινε μητέρα

«Λίγες μέρες αφότου γέννησα, όταν ο γιος μου έγινε 40 ημερών, ανέβασα πυρετό. Πίστευα πως είναι από την αϋπνία», αναφέρει η γνωστή ηθοποιός που είχε αρρωστήσει από τον ιό της γρίπης.

Η Λένα Παπαληγούρα περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν νόσησε βαριά από τη νόσο, στον αέρα της εκπομπής “Οδηγός Καλής Ζωής”.

«Λίγες μέρες αφότου γέννησα, όταν ο γιός μου έγινε 40 ημερών, ανέβασα πυρετό. Πίστευα πως είναι από την αϋπνία. Τηλεφώνησα στην παιδίατρο, μου είπε να μην πάρω αντιπυρετικό, ώστε να δούμε που θα φτάσει ο πυρετός. Σε δυο ώρες έφτασε 39. Πήγα στο νοσοκομείο μετά την παρακίνηση της παθολόγου μου, ώστε να κάνω τεστ για τη γρίπη. Είχα εμβολιαστεί όσο ήμουν έγκυος, επομένως δε φοβόμουν» αφηγείται η Λένα Παπαληγούρα.

«Ανησυχούσα πολύ για το παιδί. Δεν ήξερα αν πρέπει να συνεχίσω να θηλάζω. Συνέχισα τελικά να θηλάζω μετά από προτροπή των γιατρών, ενώ φορούσα μάσκα. Μου έδωσαν αντιπυρετικά χάπια και το χάπι για τη γρίπη. Επίσης έδωσαν φάρμακα στο μωρό, στον σύζυγό μου και στη μητέρα μου. Νόσησα μία εβδομάδα» τονίζει η ηθοποιός.
«Έδρασα αμέσως επειδή είχα το μωρό. Αν δεν το είχα δε θα το έκανα. Ήταν μάθημα αυτό για μένα», όπως αναφέρει. «Δε νόσησε κανένας άλλος, αν και η μητέρα μου ήταν σπίτι μας, μας βοήθησε πολύ». Μάλιστα τόνισε πως ήταν πιο προσεκτική. «Ήμουν πιο προσεκτική σε χειραψίες και στον τρόπο που χαιρετούσα. Γενικά, όμως, το αντιμετωπίσαμε έγκαιρα και σωστά».

Loading