Λάκης Γαβαλάς: «Το θέατρο με κάνει να αισθάνομαι νέος, γίνομαι μαθητής»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς, μιλώντας για τη δοκιμασία του στο… θεατρικό σανίδι, τη guest συμμετοχή του στο My Style Rocks, αλλά και τη δολοφονία του Τζιάνι Βερσάτσε.

Όσον αφορά τη συμμετοχή στη θεατρική παράσταση «Κλουβί με τις τρελές», ο ίδιος τόνισε: «Η πρόταση μου έγινε γιατί είμαι ένα άτομο θεατρικό στη ζωή μου και έχω μια άνεση στην επικοινωνία με τον κόσμο, παρόλο που δεν είμαι ηθοποιός – δεν ήμουν. Τώρα, σε αυτό το τρίμηνο, με τις πρόβες, έχω ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής, χορού και υποκριτικής. Βρίσκομαι σε ένα στάδιο που εκπαιδεύομαι».

Παράλληλα, ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του ως guest κριτής στο My Style Rocks: «Ήταν να μη συμμετέχω καθόλου, γιατί είχα επιλέξει να κάνω μια αναβάθμιση στη ζωή μου. Επέλεξα να κάνω το θέατρο γιατί περιείχε παιδεία και μάθηση. Με το να γίνομαι μαθητής, κάθε τόσο στη ζωή μου, έρχομαι πίσω στα πράγματα και προσπαθώ σαν να είναι η αρχή. Αυτό με αναζωογονεί, με κάνει να αισθάνομαι νέος που ξεκινά τώρα καινούριες εμπειρίες. Είπα, επομένως, στην παραγωγή ότι δεν θα μπορέσω να είμαι κριτής φέτος, επειδή θα είχαμε θέατρο. Με αυτήν την έννοια, λοιπόν, θα μπορούσα να είμαι στο My Style Rocks μόνο ως guest κριτής. Άλλωστε, ήταν επιθυμία του κοινού και του καναλιού να συμμετέχω ξανά, μετά την επιτυχημένη παρουσία μου την περασμένη σεζόν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Τζιάνι Βερσάτσε, με αφορμή τη σειρά που ξεκινάει για τη ζωή και τη δολοφονία του μεγάλου σχεδιαστή: «O Gianni Versace ήταν γνωστός μου. Μπορώ να σας πω ότι ήταν ένας παρθένος άνθρωπος, ο οποίος δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν έπαιρνε βαρβιτουρικά. Λείπει πραγματικά από το στερέωμα της μόδας. Δυστυχώς, δολοφονήθηκε, ενώ οι στόχοι προορίζονταν για άλλους. Δε συμφωνώ που η οικογένειά του εμπορεύεται τη ζωή του. Είμαι κατά στο να κάνεις φιλμ τη ζωή ενός ανθρώπου και να την περιορίζεις σε κάποια στάνταρ του σκηνοθέτη και του παραγωγού. Αν ήμουν η οικογένειά του, δε θα άφηνα να γίνει αυτό το φιλμ. Τις πραγματικές στιγμές του καλού ή του κακού ανθρώπου δεν τις βλέπεις μέσα από ένα φιλμ».

Δείτε επίσης: Πλέει σε… πελάγη έρωτα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Loading