Κατερίνα Λέχου: “Η Μπεκατώρου άνοιξε μεγάλο δρόμο…”

Εξαιρετικά αποκαλυπτική παρουσιάστηκε η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Λέχου, στην εκπομπή “Τετ-α-Τετ” του Alpha Κύπρου, η οποία θα προβληθεί την προσεχή Κυριακή (09/05).

Η κ. Λέχου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη δημοσιοποίηση της προβληματικής της σχέσης και συνεργασίας με τον Γιώργο Κιμούλη: “Με τον Γιώργο Κιμούλη δεν έχω κάτι προσωπικό. Αυτό ήταν επαγγελματικό. Ήξερα όπως ξέρουν όλοι, φημολογίες, αλλά οι φημολογίες είναι ενδεικτικές δεν είναι αποδεικτικές. Το πιο δύσκολο δεν είναι να συγχωρήσεις τον άλλον, είναι να συγχωρήσεις τον εαυτό σου που επέτρεψες να συμβεί κάτι τέτοιο”.

Ταυτόχρονα, παραδέχθηκε το γεγονός ότι η κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου ώθησε πλήθος γυναικών να εξωτερικεύσουν περιπτώσεις κακοποίησης που είχαν υποστεί: “Δεν ξέρω αν έπαιξε τόσο ρόλο η πανδημία, όσο η Σοφία Μπεκατώρου. Αυτή η γυναίκα άνοιξε μεγάλο δρόμο. Της ανήκουν όλα τα εύσημα”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει για το θέατρο, που… απουσιάζει από τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες του κοινού εν μέσω πανδημίας: “Δε νομίζω ότι το θέατρο τείνει να εξαφανιστεί, ίσα ίσα που τώρα έδωσε ένα στίγμα πόσο πολύ λείπει από τον κόσμο”.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της εκπομπής:

Δείτε επίσης: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έγινε γείτονας του Τζορτζ Λούκας

Loading