Ιωάννα Μαλέσκου: Η απώλεια που δεν θα ξεχάσει ποτέ (video)

Στην εκπομπή της «Love it» μίλησε χθες το πρωί η Ιωάννα Μαλέσκου για τον χαμό που ποτέ δεν θα ξεχάσει, με αφορμή την ιστορία του Δημήτρη από την Ναύπακτο που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό.

Ο νεαρός Δημήτρης αφού έχασε και τους δύο γονείς του από κορονοϊό έδωσε πανελλήνιες και κατάφερε να αριστεύσει. Ακούγοντας την ιστορία του η παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε με τη σειρά της σε ένα προσωπικό της βίωμα.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον χαμό της γιαγιάς της λέγοντας: «Θα σας πω πολύ σύντομα, καμία σχέση με αυτό, όμως, απώλεια ήταν και για μένα τότε. Ήταν 18 Αυγούστου 2002, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν μια περίοδος που βίωσα την πρώτη απώλεια, της γιαγιάς μου, της μαμάς της μητέρας μου».

«Για μένα ήταν ο άνθρωπός μου, ήταν παραπάνω από μάνα μου. Τότε ήταν η περίοδος που θα έδινα εξετάσεις για το πτυχίο των γερμανικών. Τα παράτησα όλα. Έκανα μια μεγάλη παύση, μια άρνηση μην αποδεχόμενη το γεγονός ότι είχα χάσει έναν άνθρωπο που τόσο πολύ αγαπώ» συνέχισε.

«Βρέθηκε ένας άνθρωπος, μια καθηγήτρια, η οποία μου είπε “κάνε το, σκέψου τι θα ήθελε η γιαγιά σου”. Πήγα κι έδωσα εξετάσεις, πήρα με άριστα το πτυχίο μου», είπε τέλος η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε επίσης: Νέα ταινία «Μπάρμπι» με πρωταγωνίστρια την εκθαμβωτική Μάργκο Ρόμπι