Η Ζόι Κράβιτς μιλάει για τον γάμο της και τη βουλιμία

Η Ζόι Κράβιτς ηθοποιός, τραγουδίστρια, μοντέλο – και τώρα μία Κυρία. 
Το 31χρονο μοντέλο από τον Ιούνιο του 2019 είναι πλέον παντρεμένη με τον ηθοποιό Καρλ Γκλούσμαν. Ο γάμος έγινε στο Παρίσι και ήταν καλεσμένοι πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ και πλέον έφτασε η ώρα να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από το γάμο της με τους θαυμαστές της. 
 
«Είμαι συνηθισμένη από την οικογένεια μου να ζούμε σε διαφορετικές πόλεις, αλλά να μένουμε κοντά, καθώς ο καθένας έχει να κάνει τα δικά του πράγματα», είπε μιλώντας στο Elle Φεβρουαρίου 2020.
 
«Ο Καρλ έχει τη δική του καριέρα και πρέπει να επικεντρωθεί σ’ αυτό, αλλά είμαστε μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, και ξέρουμε που βρισκόμαστε. Το καλύτερο μέρος του γάμου είναι να μπορείς δίνεις τη μάχη και να ξέρεις ότι κανένας από τους δυο δεν πρόκειται να ανοίξει την πόρτα και να φύγει», είπε.
 
Η Ζόι μίλησε και για τη ζωή της με τους γονείς της λέγοντας ότι αισθάνονταν μειονεκτικά έχοντας δύο διάσημους και όμορφους γονείς. «Ήμουν αδύναμη, μία απόλυτα φυσιολογική 15χρονη», δήλωσε και σύμφωνα με το περιοδικό η Ζόι αγωνίστηκε με τη βουλιμία για περίπου 10 χρόνια και για να την ξεπεράσει ακολούθησε ειδική θεραπεία.
 
«Τώρα είμαι καλά» είπε στο Elle, «αλλά είμαι πολύ προσεκτική, πρόκειται για μια αρρώστια, και ποτέ δεν το ξεχνώ».

 

©Πηγή: amna.gr

Loading