Η οργισμένη ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη για το θάνατο της 14χρονης στη Θεσσαλονίκη

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που διακατέχονται από αισθήματα οργής για το θάνατο της 14χρονης Γωγώς στη Θεσσαλονίκη, που έφυγε από τη ζωή ύστερα από επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου.

Θυμίζουμε ότι το άτυχο κορίτσι είχε αποφασίσει να υποβληθεί στη συγκεκριμένη επέμβαση λόγω παχυσαρκίας, καθώς δεχόταν ισχυρό μπούλινγκ στο σχολείο για τα κιλά της. Ο ιερέας πατέρας της, Βησσαρίων Καντούνης, έχει ήδη υποβάλλει μήνυση για ανθρωποκτονία και αμέλεια κατά του ιδιώτη χειρουργού, θεωρώντας ότι ο θάνατος οφείλεται σε ιατρικό λάθος.

Η γνωστή παρουσιάστρια, ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός, Κατερίνα Ζαρίφη, αναφέρθηκε δημόσια στο ζήτημα, με μία συγκινητική – και ταυτόχρονα οργισμένη – ανάρτηση στο Instagram.

Σήμερα διάβασα πως έφυγε η Γωγώ 14 ετών. Η Γωγώ που δεν άντεχε την κοροϊδία για το σώμα της απ’ τους συμμαθητές της. Η Γωγώ που στα 14 της, της έμαθαν να μην αντέχει τον εαυτό της. Η Γωγώ που στα 14 της άκουσε τόσα αφόρητα που δεν ήθελε πια να «φοράει» τον εαυτό της. Η Γωγώ που πήρε απόφαση να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από το βάρος της. Η Γωγώ που έφυγε. Δεν πιάνει πια χώρο «η χοντρή» στην τάξη σου. Σου άδειασε την γωνιά. Η Γωγώ έφυγε γιατί δεν ήθελε άλλο βάρος. Η Γωγώ ήταν 14 ετών“, διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Δείτε επίσης: Πένθος για τον Ανδρέα Γεωργίου – Η ανάρτηση για το θείο που “έχασε”

Loading