Η Ντόλι Πάρτον απέρριψε δύο φορές το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας

Η Ντόλι Πάρτον δεν είναι σίγουρη ότι θα δεχόταν ποτέ ένα τιμητικό Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας – ακόμη και από τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Αλλά η απόφασή της να εξαιρεθεί από τη βράβευση δεν οφείλεται στο γεγονός ότι αποδοκιμάζει τον Αμερικανό πρόεδρο.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο «Today» του NBC η εμβληματική Αμερικανίδα τραγουδίστρια της κάντρι  είπε ότι είχε προταθεί για την τιμητική διάκριση δύο φορές από την κυβέρνηση Τραμπ, αλλά αρνήθηκε να την αποδεχθεί και τις δύο φορές λόγω ακατάλληλης χρονικής στιγμής.
«Λοιπόν, πρέπει πραγματικά να είμαι ειλικρινής και δίκαιη, μου πρόσφεραν το Μετάλλιο της Ελευθερίας από την κυβέρνηση Τραμπ και δεν μπορούσα να το αποδεχτώ, επειδή ο σύζυγός μου ήταν άρρωστος» ανέφερε η Ντόλι Πάρτον.
Εξηγώντας γιατί απέρριψε τη δεύτερη φορά τη διάκριση από τη διοίκηση του Τραμπ, ανέφερε ότι λόγω πανδημίας δεν μπορούσε να ταξιδέψει.
Η Ντόλι Πάρτον εξέφρασε επίσης την ανησυχία της για το ενδεχόμενο αποδοχής του μεταλλίου από τον Μπάιντεν, εάν της έκανε την πρόταση, λέγοντας ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί πολιτική κίνηση.
«Μου πρόσφεραν το μετάλλιο από την κυβέρνηση Τραμπ. Δεν μπορούσα να το αποδεχτώ επειδή ο σύζυγός μου ήταν άρρωστος. Στη συνέχεια με ρώτησαν ξανά αλλά δεν μπορούσα να ταξιδέψω λόγω της Covid-19.   Τώρα νιώθω ότι αν το παραλάβω, θα θεωρηθεί πολιτική κίνηση, οπότε δεν είμαι τόσο σίγουρη» απάντησε στο ενδεχόμενο να λάβει το μετάλλιο από την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν.

 

©Πηγή: amna.gr

Loading