Η Μάιλι Σάιρους προσφέρεται να… εκπαιδεύσει τον DaBaby σε θέματα σεβασμού της LGBTQ+ κοινότητας

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) προσφέρεται να… εκπαιδεύσει τον ράπερ DaBaby.

Η τραγουδίστρια έγραψε στο Instagram της, απευθυνόμενη στον γνωστό ράπερ ότι μπορεί να τον βοηθήσει να μάθει περισσότερα σχετικά με την κοινότητα LGBTQ+ μετά τις ομοφοβικές δηλώσεις που έκανε κατά την εμφάνισή του στο φεστιβάλ Rolling Loud 2021 της περασμένης εβδομάδας στο Μαϊάμι.

«Ως περήφανο και πιστό μέλος της κοινότητας LGBTQIA+, μεγάλο μέρος της ζωής μου αφιερώθηκε στην ενθάρρυνση της αγάπης, της αποδοχής και της ανοιχτής σκέψης. Το διαδίκτυο μπορεί να τροφοδοτήσει πολύ μίσος και θυμό και είναι ο πυρήνας της κουλτούρας της ακύρωσης… αλλά πιστεύω ότι μπορεί επίσης να είναι ένα μέρος γεμάτο εκπαίδευση, συνομιλία, επικοινωνία και σύνδεση» έγραψε η Μάιλι και συνέχισε:

«Είναι ευκολότερο να ακυρώσουμε κάποιον παρά να βρούμε συγχώρεση και συμπόνια ή να αφιερώσουμε χρόνο για να αλλάξουμε αυτά που νιώθει και πιστεύει. Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο διχασμού αν θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε την πρόοδο! Η γνώση είναι δύναμη! Ξέρω ότι έχει πολλά να μάθεις!»

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Σάιρους ανέφερε το όνομα του DaBaby, γράφοντας: «ελέγξτε τα μηνύματά σας – θα ήθελα πολύ να μιλήσουμε και να δούμε πώς μπορούμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον και να βοηθήσουμε να γίνουμε μέρος ενός πιο δίκαιου και συνεννοήσιμου μέλλοντος!».

Ο DaBaby αντιμετώπισε ένα κύμα οργής από θαυμαστές αλλά και από μέλη της μουσικής βιομηχανίας μετά τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε εναντίον των ασθενών με HIV/AIDS και της LGBTQ κοινότητας κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι συμμετοχές στα φεστιβάλ Lollapalooza, 2021 Governors Ball Music, Day N Vegas.

Δείτε επίσης: 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading